Diskussion:Echanges et mouvements

Från Krigsmaskinen
Version från den 1 februari 2010 kl. 18.33 av Iammany (Diskussion | bidrag)

(skillnad) ← Äldre version | Nuvarande version (skillnad) | Nyare version → (skillnad)
Hoppa till: navigering, sök

En liten fråga bara: heter gruppen verkligen "Echanges et movement", det vill säga ett namn som består av en blandning mellan franska och engelska, eller är det ett stavfel? Om de inte har något slags uttänkt idé kring detta borde det rimligtvis heta "Echanges et mouvement". Jag vet, jag vet, en småsmak för all del – men mina ögon, indoktrinerade av år av ihärdig frankofili, kan inte undgå att se det som ett oförargligt men ack så frapperande skönhetsfel! --die Kehre 24 januari 2010 kl. 19.28 (UTC)

Nej, det är alldeles riktigt, dom heter Echanges et mouvements. Men hur fan byter man namn på en sida egentligen? Är man tvungen att skapa en ny?--Iammany 25 januari 2010 kl. 16.09 (UTC)

Oj, jag har ingen aning, men det kanske är så jävligt att man måste skapa en helt ny sida. Kan man inte bara kopiera över allt i så fall eller måste man krångla på nåt vis? --die Kehre 25 januari 2010 kl. 16.53 (UTC)

Ah, det visade sig vara mycket enkelt. Man använder helt enkelt bara fliken "flytta" så ändras både artikel- och diskussionsidan.--Iammany 1 februari 2010 kl. 16.33 (UTC)