Diskussion:Rekommenderad läsning

Från Krigsmaskinen
Version från den 23 oktober 2007 kl. 16.24 av Raven (Diskussion | bidrag)

Hoppa till: navigering, sök

Jag tänker att man kanske ska lägga ner tid på att lägga in kommentarer på böcker/texter här? Man blir ju mer inspirerad att läsa något om man läser en kort sammanfattning av den och kanske även en recension av den. Det är ju även bra för en själv att skriva ihop en sådan kommentar, får man ju formulera det man lärt sig. Och om man ska göra listor kanske man ska göra det i skilda ämnen så som tex "Marx och den politiska ekonomin", "Kommunism", "Arbete", "Workfare/Arbetslinjen", "Demokrati" etc. --Raven 23 oktober 2007 kl. 13.41 (CEST)

...kom på. Är ju så det görs på polkagriswikin. Kolla tex här: http://www.polkagris.nu/wiki/index.php/Bonanno%2C_Alfredo:_From_Riot_to_Insurrection --Raven 23 oktober 2007 kl. 13.49 (CEST)

Absolut. Sidan som den är nu är bara ett skal, ett test för att se hr det kan se ut och testa formatering och så. En okommenterad lista med böcker gör nog öven den mest trägne modstulen. Tanken, i alla fall min tanke, är ju att inspirera till läsning och studier (i ordets verklgia bemärkelse).--Solidaridad 23 oktober 2007 kl. 14.06 (CEST)

Ok. Då är vi på samma våglängd då. För över de två jag fixat till polkagriswikin som jag tycker är jävligt bra. Är tagna från soc.nu båda två dock, men de är fortfarande bra :-) --Raven 23 oktober 2007 kl. 17.24 (CEST)